2011. január 6., csütörtök

SMASH #1: Hello!

Ha csak nem egy kőbarlangban laktál eddig, akkor bizonyára ismered Bob Sinclar fedőnév alatt tevékenykedő Christophe Le Friant urat, de ha mégsem, akkor ezek biztosan mondanak valamit: Love Generation (2005), World, Hold On (2006), Rock This Party (2006), Sound of Freedom (2007). Ha nem, akkor gyorsan kezdj el kattogtatni és hallgass bele a dalokba!


Martin Picandet lehet, hogy nem mond sokat, de az őt takaró Martin Solveig név már biztosan. Hogyha a név nem, akkor a Madan című dal 2003-ból, amit Salif Keita-val készítettek biztoan ismerősen cseng a fülekben.
Az tény, hogy az utóbbi időben nem nagyon volt mindent vivő slágere, de a 2010 év nyarára összehozott egy nagyon energikus dalt a kanadai Dragonette együttessel és annak énekesével, Martina Sorbara kisasszonnyal. A dal a "Hello" címet viseli. Tele van tűzdelve big beat stílusú dobokkal és basszusvonalal és hipnotizáló szintetizátor dallammal, ami befészkeli magát a fejedbe és egész nap ezt dúdolod. Az alábbi videóban ez a dal hallható.

Na és mi történik ha összeeresztjük Martin Solveig-et Bob Sinclar-el a 2010-es Roland Garros teniszbajnokságon? :-)
Az alábbi videóból kiderül!

(angol nyelvtudás ajánlott)



A videó érdekessége, hogy a Roland Garros managment megengedte, hogy a teniszbajnokság kezdete előtti napon lejátszák a nagy meccset, amit 12000 ember követett figyelemmel! A videoban mindezek mellett feltűnnek valódi nemzetközi tenisz sztárok is: Novak Đoković, Gaël Monfils, Olivia Sanchez, Mathilde Johansson. Az eseményt kommentálja Nelson Montfort.

Zenei érdekessége, hogy Martin Solveig producerét, Lafaille-t, egy másik dj-producer alakítja: Gregory Darsa.

A Nagy Őt (SHE) Flo Lafaye alakítja.


A Hello címû dal videóklippje (az előbbi rövidebb változata)
Martin Solveig hivatalos weboldala
Bob Sinclar hivatalos weboldala

Nincsenek megjegyzések: